Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв е разхода на 145 - 1.9 ТД

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какъв е разхода на 145 - 1.9 ТД

Мисля да взимам една 145-ца 1.9 ТД.
    Интересува ме какъв разход дава реално това добиче при кротко каране.
    Ако може и някой да сподели дали помпата е електронна и има ли такива неща като умни дюзи и подобни

Смесен разход 7 на сто при спокойно каране.
    Извънградско 6, ако я пазиш. Малко над 7 с настъпване, 5 човека + багаж и с климатика.

Градско около 7 съм я докарвал, но аз не я карам икономично. Със сигурност можеш и под това да паднеж.

За дюзи и помпа - отг ти е НЕ. JTD версията е с отг ДА

Comment

Мерси за отговора. Значи тази която гледам не е JTD а обикновена. Има ли някакви особености при този двигател на което да обърна внимание?
      Подръжката на Алфа 145 повече ли е от на Фиат Браво?

Comment

Виж колко е омазан с масло. При мен връща от турбото и при продължително каране на високи обороти харчи много масло. Но това ми се случва само на магистралата. Иначе двигателя е много здрав.

Comment

И аз съм с такава машина. За разхода ти отговорил колегата - доста добри показатели можеш да получиш, ако караш по изискващия го начин и ако отделните компоненти по колата са ти в ред. Стига да не е прегряван - мотора е много здрав...може би вече е морално остарял, но тука идва въпроса кой какво търси и за какво я иска колата. Поддръжката с браво-то мисля че е горе/долу идентична. За разхода споменахме, а трябва и да се отбележи че годишният данък е нищожен.
          Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Абе как ги карате тия коли? Мойта под 7.5л/100км градско не мога да я сваля... при това я карам много лекичко.
            Като я настъпвам стигам и до 10...
            sigpic
            Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение
              Абе как ги карате тия коли? Мойта под 7.5л/100км градско не мога да я сваля... при това я карам много лекичко.
              Като я настъпвам стигам и до 10...
              Еми нормален ти е разхода. Но със сигурност може да се свали до 7 и познавам хора дето го постигат. Аз лично нямам нерви и често съм около десетката. Избора е твой - кеф, цена няма

Comment

За нормален разход в София, просто не може да става дума независимо дали си с дизел или голяма бензинка. За това са и толкова различни показателите, маршрут, стил на шофиране и т.н.
                145 QV ex.
                146 Boxer TOTAL ex.
                147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Извънградско съм падал и до 4, ако караш със 100тина км и не настъпваш много, като изпреварваш.Градско, около 7.5 ми гореше на мен....
                  156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Е това много ми е мерак - да я изпъна по магистралата и да я засека.
                    От два месеца я имам и още не съм я карал на дълго.
                    sigpic
                    Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

Working...
                    X